Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Odvetništvo je reguliran poklic in cene naših storitev so predpisane z odvetniško tarifo, naše delovanje na trgu pa je omejeno z zakonom, ki ureja odvetništvo. Ta zakon omejuje možnost odvetnikom ponujati razne komercialne popuste, celo ponujati storitve zastonj (razen pod predpisanimi pogoji), se oglaševati ali sklicevati na reference oz. na naše zadovoljne stranke.

Prvi posvet v naši pisarni stane 100,00 eur + DDV na uro.

Nadaljnje storitve, ki jih opravimo za vas, obračunamo skladno z vsakokrat veljavno odvetniško tarifo, pri čemer vrednost odvetniške točke obračunamo v vrednosti 1 odvetniška točka (OT) = 1,00 EUR, razen, v kolikor se s posamezno stranko ali za posamezne storitve (npr. za storitve DPO) zmenimo drugače.

Na podlagi opravljenega posveta ali na podlagi vašega povpraševanja, vam lahko pripravimo informativno ponudbo, v kateri bomo predstavili predvidene cene storitev, ki ste jih naročili, ter naš način obračunavanja.

Zavedamo se, da je ocena predvidenih stroškov za naše storitve pomembna informacija za vaše finančno načrtovanje, vendar vam žal v naprej zelo težko napovemo točno ceno. Končna cena je namreč odvisna od kompleksnosti opravljenih storitev (npr. porabljenega časa, specifičnosti zahtev stranke, potreba po specialističnem znanju, uporaba tujih jezikov, nujnost zadeve…), kljub temu pa se vselej trudimo, da za stranko ni neprijetnih presenečenj.

Bolj, kot končni znesek na računu za posamezno storitev, nam je namreč pomemben dober odnos in dolgoročno sodelovanje s stranko.