Skip links

O meni

Pravo je zapleteno in laiku pogosto tudi nesmiselno ali neživljenjsko.

V skoraj 15 letni karieri sem večinoma nudila pravne nasvete lastnikom, direktorjem in upravam malih in srednjih podjetij. Pri svojem delu sem se naučila fleksibilnosti in pridobila pravno širino, ki je pri sodobnem poslovanju v zasebnem sektorju nujna.

Raznolikost izkušenj in delo v slovenskem in mednarodnem pravnem okolju so veščina, ki jo nudim svojim strankam na področju delovnega prava, pogodbenega prava, prava varstva osebnih podatkov ter v postopkih transakcijah s podjetji (M&A in družinsko podjetništvo).

Moja odlika je nudenje pravnih nasvetov, ki uspešno združujejo vaše interese s pravnimi zahtevami.

Prispevki, ki jih objavljam tukaj, so napisani na podlagi mojih izkušenj, pridobljenih pri svetovanju mojim strankam. Noben primer ni enak drugemu, vsi pa imajo nekaj skupnih točk, ki jih z veseljem delim z vami, ker vam bodo morda pomagale pri nadaljnjih odločitvah.

Verjamem v pomembnost prenosa znanja in izkušenj, zato delujem tudi kot predavateljica in mentorica mladim pravnikom, ki želijo na pot samostojnega odvetnika.

Dovolite, da vam svetujem. Nase bom prevzela stres, ki vam ga povzročajo zapleteni pravni postopki. Na ta način boste v postopku lahko sodelovali mirno in zbrano. Skupaj bomo učinkoviti.

Return to top of page