Skip to content Skip to footer

Iščem strokovno pomoč v odvetniški pisarni.


Želim osebo, ki si lahko privošči delat zgolj nekaj ur tedensko, torej ne polni delovni čas, ki pa ima potencial tudi za več ur, ko/če bo potreba.

Po izobrazbi mora biti pravnik, lahko brez bolonjskega magisterija, lahko je tudi mlajši upokojenec. Lahko je ženska (ali moški), ki si, recimo, želi vrnit nazaj na trg delovne sile po nekaj letni odsotnosti zaradi vzgoje otrok. Lahko je samostojni podjetnik, ki že ima več naročnikov in si želi delat na opisan način. Lahko je oseba, ki je delno invalidsko upokojena. Lahko je tudi kakšen samostojni odvetnik ali pravni svetovalec, ki bi ga takšen način sodelovanja zanimal. Lahko je oseba, ki doma recimo neguje otroka pa bi si želela tudi zraven delat, vendar zaradi okoliščin ne zmore za polni delovni čas.

Oseba mora biti že samostojna pri delu.

Delovne naloge bodo strokovne – priprava in pregled pravilnikov, študij predpisov, izdelava pravnih mnenj, sestava vlog za na sodišče, tudi dopisov…. Ne bo zastopanja pred sodišči, tudi ne komunikacije s strankami.

Ne nudim pripravništva!

Oblika sodelovanja je odvisna od izbranega kandidata – lahko je zaposlitev za delni delovni čas, lahko je na podlagi pogodb o sodelovanju, lahko je kakšna druga podlaga, če npr. bo izbrani kandidat upokojenec.

Imeti mora možnost dela izven moje pisarne, svojo opremo in prostor, kjer lahko zagotovi varnost in zaupnost podatkov. Izbrana oseba mora biti zelo organizirana, samostojna, kot rečeno, zanesljiva in kompatibilna z mano in mojim načinom. Brez kemije, ni nič. Obvezno odlično znanje angleškega jezika!

Plačilo bo po urni postavki, ki jo bova dogovorila.

Delo z mano je prijetno, nisem control freak, razmerje med službenim in zasebnim časom je zelo zdravo, nobene toksičnosti in tekmovalnosti, ampak, zelo pomembna je transparentnost sodelovanja, lojalnost in medsebojno zaupanje. To pri meni niso samo besede.

Če se kdo vidi v opisu, mi pišite na info@aljafakin.si , če kdo pozna koga, ki bi ga priložnost zanimala, mu, prosim, posredujte, vesela bom, če delite. Prijave sprejemam do 15.4.2023.