Skip to content Skip to footer

Kaj je “Odvetnica na klic(k)”?

Če prebrskate po mojih objavah na profilu ali na spletni strani, boste našli ogromno nasvetov, praktično navodil, kako sami izvest pravne storitve – napisati pogodbo, splošne pogoje, dokumentacijo “po GDPR”… Ti prispevki so moj odziv na večna vprašanja, kako lahko nekaj naredite sami.

Moja izkušnja pa je, da na koncu vseeno raje pridete k meni.
Kako vam pomagam?

Prihranim vam čas – namesto, da izgubljate čas s študiranjem in sestavljanjem pravnih dokumentov, to za vas naredim jaz. Poleg tega vas naučim dokumente pravilno uporabljat, kar vam prihrani še dodatno časa.

Zagotovim vam pravno varnost – pravni dokumenti, ki vam jih sestavim, bodo skladni z vsemi relevantnimi predpisi, sestavljeni tako, da bodo vključevali najboljšo poslovno prakso in najnovejšo sodno prakso, predvsem pa bodo zrcalili vaše vrednote in vaš način poslovanja. Dokumenti bodo služili vam, ne vi njim.

Pri svojem poslovanju boste suvereni – pogodbo ali kakršenkoli pravni dokument, ki jo je sestavil odvetnik, se takoj prepozna. Takšni dokumenti naredijo bistveno boljši vtis na vaše poslovne partnerje in vaš ugled bo v njihovih očeh še zrasel. Vedeli boste, da ste pravno varni, dokumente boste znali pravilno uporabljat in vselej boste imeli možnost pogovoriti se z menoj. Pri poslovanju boste tako lahko suvereni, ker boste vedeli, da ste pravno varni. Nobena grožnja “s tožbami” ali “inšpekcijami” vam ne bo prišla do živega.

In, nenazadnje, prihranim vam denar – ne le, da je čas denar in da je neprimerno bolj gospodarno, če svoj čas porabite za lastno poslovanje, pravni del pa zaupate meni, kot strokovnjaku, tudi nenehno kupovanje raznih vzorcev stane, da o stroških pravdanja ne govorim. Preventiva je bistveno cenejša od kurative, o čemer sem že pisala v enem svojih prejšnjih pravnih namigov, ko sem naredila prav analizo stroškov.

Vodilo moje pisarne je, da je odvetnik osnovni del ekipe svojih strank, tako, kot dober računovodja. Naj bo vaša storitev ali produkt še tako dobra, poslovanje, ki pravno ni pravilno, ni mogoče.

Do konca leta 2023 imam prostora za 3 nove stranke, ki želijo odvetnika na klic(k). To je storitev, ki vam omogoča mesečni zakup določene vrednosti storitev (minimalno 500 odvetniških točk)  za minimalno obdobje 1 leta. Zakupljeno vrednost storitev lahko porabite za svetovalne ure (500 odvetniških točk pomeni 5 svetovalnih ur) ali pa za pregled in ureditev dokumentov. Z zakupom si zagotovite celovit pravni nasvet v najkrajšem možnem času – v nujnih zadevah celo takoj. Za vas bom vselej dosegljiva po telefonu ali e-pošti. Da vam lahko zagotovim vam prilagojen in res najboljši možen pravni nasvet za vas, vas moram spoznati, zato je ta storitev možna zgolj v obliki dolgoročnega sodelovanja, vsaj 1 leto.

Če si želite zagotoviti odvetnico na klic(k), mi pišite na info@aljafakin.si in dogovorili se bomo za posvet ter preverili možnost sodelovanja. Dovolite, da vam svetujem.